فنس کشی

بی‌شک هدف از دیوارکشی مشخص کردن محدوده ملک شخصی و جلوگیری از ورود افراد و حیوانات به محل زندگی خود می‌باشد. هرچند که در برخی از شرایط به دلیل بزرگ بودن مساحت زمین، استفاده از دیوار برای مرزکشی مقرون به صرفه نخواهد بود و به همین دلیل بهتر است که از گزینه جایگزین آن استفاده کرد.

این گزینه چیزی نیست به جز فنس کشی محوده مورد نظر. استفاده از این سیستم برای تعیین محدوده باغ یا زمین زراعی از هزینه کمتری نسبت به دیوار کشی برخوردار بوده و برای زمین های بزرگ مقرون به صرفه می‌باشد. شرکت صنعتی مش و مفتول ایرانیان با سال ها تجربه در این صنعت در اینجا مزایا و نحوه فنس کشی را برای شما تعبیه دیده است، تا شما بیشتر با این محصول آشنا شوید.

عملیات فنس کشی به مراتب، از هزینه کمتری نسبت به دیوارهای آجری برخوردار می‌باشد و همچنین ویژگی های بیشتری نیز همچون افزایش ارتفاع آن تا بالای سه متر را نیز در بر می‌گیرد. شما می‌توانید با استفاده از فنس کشی استاندارد در زمین های خود و استفاده از توری حصاری با کیفیت برای این امر از ورود افراد متفرقه و حیوانات موزی یا وحشی نیز جلوگیری کنید.

فنس کشی

فنس کشی

نحوه اجرای فنس کشی باغ

این روش بهترین و کم هزینه ترین راه برای تامین ایمنی زمین ‌های زراعی و باغات شما به شمار می‌آید. برای انجام این کار به توری ‌های حصاری و لوله ‌های فلزی نیاز است. ما در این مطلب روش اجرای فنس کشی را به صورت قدم به قدم برای شما آورده ایم.

مرحله اول، محاسبه دقیق متراژ زمین یا باغ مورد نظر

اولین و مهم ترین مرحله در فرایند حصارکشی لازم محاسبه کردن متراژ دقیق زمین می‌باشد. برای انجام اینکار باید در ابتدا اندازه طول و عرض زمین را بدست بیاورید تا با استفاده از آن محیط زمین را محسابه کنید. برای بدست آوردن محیط زمین باید طول و عرض آن را جمع کرده و عدد بدست آمده را در دو ضرب کنید.

مرحله دوم، تعیین میزان ارتفاع حصارکشی

پس از مشخص شدن متراژ دور زمین به مرحله تعیین ارتفاع فنس کشی می‌رسیم. برای انجام این کار شما باید هدف خود را از فنس کشی مشخص کنید. برای انجام اینکار این سوالات را از خود بپرسید:

  • آیا فنس کشی برای جلوگیری از ورود انسان است؟
  • آیا زمین شما در یک منطقه شلوغ واقع شده؟
  • آیا فنس کشی برای جلوگیری از ورود حیوانات و چهارپایان است؟
  • آیا قصد اضافه کردن سیم خاردار را به حصار دارید؟

شما با پرسیدن این سوالات از خود مشخص کردن هدف حصارکشی می‌توانید به راحتی ارتفاع مورد نظر خود را انتخاب کنید. به هنگام تعیین ارتفاع به این نکته مهم دقت داشته باشید که به هر ارتفاع نهایی که دست پیدا کردید باید نیم متر به طول پایه ‌های آن اضافه کنید، چرا که لوله ‌های فلزی موقع نصب و اجرا شدن تا نیم متر زیر زمین دفن می‌شوند.

هرچند که این امکان وجود دارد که برای کم کردن ارتفاع توری حصاری، حدود نیم متر روی زمین را بلوک بندی کرد تا لوله ها در زیر زمین دفن نشوند. این روش امری سلیقه ‌ای بوده، هرچند که باعث افزایش استحکام پایه‌ ها می‌شود و از این احاظ یک مزیت به شمار می‌آید.

به این نکته توجه داشته باشید که روش بلوک بندی عموما در خارج از شهر صورت می‌گیرد که میزان وزش باد خیلی زیاد بوده و به استحکام بالاتری برای فنس کشی نیاز است. شما می‌توانید برای اطمینان حاصل کردن از اینکه هیچ موجود جونده ‌ای نمی ‌تواند از زیر حصار رد، زیر فنس ها را نیز بلوک بندی ‌کنید.

نکته دیگر این است که اگر قصد اضافه کردن سیم خاردار به فنس کشی خود دارید، باید نیم متر ارتفاع نیز برای آن در ذهن خود داشته باشید. این مسئله بدین معناست که اگر ارتفاع حصار شما سه متر می‌باشد، شما به توری حصاری با ارتفاع دو و نیم متر نیاز دارید و نیم متر دیگر آن را سیم خاردار تشکیل خواهد بود. نکته نهایی نیز درمورد سیم خاردار بوده و شما می‌توانید بسته به نیاز خود، سیم خاردار را دو ردیف یا یک ردیف قرار دهید، همچنین سیم خاردار شما می ‌تواند به صورت دو طرفه یا یک‌ طرفه اجرا شود.

مرحله سوم، تهیه و خرید لوله فنس، سیم خاردار و توری حصاری

این شمئله که شما از چه نوع لوله و توری حصاری برای فنس کشی دور زمین خود استفاده کنید، به صورت مستقیم به هدف شما از این فرایند بستگی دارد. اگر به دنبال استحکام بالا می‌باشید، ما به شما استفاده از پایه‌ هایی با قطر زیاد همچون لوله‌ های فلزی گالوانیزه را پیشنهاد می‌کنیم.

این محصولات از کیفیت و مقاومت بالایی برخوردار می‌باشند و ماندگاری زیادی دارند. توری های حصاری به خودی خود در انواع مختلفی به تولید می‌رسند و شما باید بسته به نیاز خود کاربردی ترین آنها را انتخاب ‌کنید. به عنوان مثال توری حصاری با بافت ریز، مناسب برای فنس کشی زمین ‌هایی است که محصولات زراعی آنها توسط حیوانات کوچک مورد حمله قرار می‌گیرند.

همچنین این موضوع را به خاطر داشته باشید که این مدل از توری ‌ها در ضخامت های متفاوتی به تولید می‌رسند و به همین دلیل هر چه استحکام فنس برای شما اهمیت بیشتری داشته باشد، شما باید از  توری های حصاری ضخیم ‌تر در فرایند فنس کشی زمین خود استفاده کنید. آخرین نکته که باید به هنگام خرید این محصولات حتمی به خاطر داشته باشید این است که در چپه شرایط آب‌ و هوایی قرار است از این محصولات استفاده کنید. اگر محیط شما مرطوب می‌باشد، شما باید از توری هایی با پوشش ضد زنگ یا گالوانیزه استفاده کنید تا توری شما دچار خوردگی و پوسیدگی نشود و عمر طولانی تری داشته باشد.

مرحله چهارم، تشخیص محل کاشت پایه ‌های فنس

استاندارد ترین فاصله بین پایه ‌های فنس حدود سه الی چهار متر می‌باشد، اما اگر هدف شما استحکام بالاتر می‌باشد، می‌توانید با پرداخت هزینه بیشتر، فواصل بین میله ها را کاهش داده و فاصله ای دو متری را برای لوله ‌ها در نظر بگیرید. محل کاشت پایه‌ های فنس با استفاده از‌گچ یا خاک یا سنگ مشخص می‌شوند. این نکته را نیز به خاطر داشته باشید که برای افزایش مقاومت لوله ‌ها در فرایند فنس کاری می‌توانید از بادبند استفاده کنید که آنها نیز در فاصله ‌های مشخصی نصب می‌شوند. بادبند همانطور که از نامش پیداست، از تکان خوردن و لرزش پایه ‌ها که ناشی از باد شدید می‌باشد، جلوگیری می‌کند.

مرحله پنجم، حفر چاله ‌ها برای کاشت پایه‌ های فنس

پس از تعیین محل کاشت پایه ‌ها، حالا مرحله حفر چاله‌ ها فرا می‌‌رسد. این چاله ‌ها به صورت استاندارد باید نیم متر عمق داشته باشند. شما می‌توانید از چاله کن موتوری استفاده کنید تا به این فرایند سرعت ببخشید.

مرحله ششم، کاشت پایه ‌های فنس و اجرای بتن

این بخش از کار مهم ترین مرحله فنس کشی به شمار می‌آید، چرا که در طی آن پایه ‌ها با استفاده از بتن در زمین کاشته می‌شوند و جای استباه وجود ندارد. بتن مورد استفاده برای اینکار بتن با عیار ۱۵۰ می‌باشد. عموما در ساخت هر بتنی ابتدا سنگدانه ‌های ریز مثل شن و ماسه در میکسر ریخته شده و بعد آب و سیمان یا همان ملات به اندازه کافی در میکسر به سنگدانه اضافه می‌‌شود. سپس به مدت پنج دقیقه دوباره میکسر مواد بتن را باهم ترکیب می‌کند تا محصول نهایی بدست آید.

در این مرحله اگر حجم کاری پایین باشد از میکسرهای ۱۲۰ لیتری و در حجم های بالای بتن از میکسر ۲۵۰ لیتری استفاده می‌‌شود. پس از آماده شدن بتن، پایه ها را درون چاله قرار داده و بتن ریزی دور آن انجام می‌شود.

در مرحله تراز کردن پایه ‌ها درون چاله، از ریسمان بهره برده می‌شود، به شکلی که ریسمان به دور پایه ‌ها بسته شده تا همه پایه ها در عمقی دقیق و یکسان درون چاله ها قرار بگیرند‌. برای جلوگیری از کج شدن پایه فنس در چاله ها باید در ابتدا و پیش از بتن ریزی دور پایه را با استفاده از قلوه سنگ صاف نگه دارید و پس از اینکه از صاف بودن پایه ها اطمینان حاصل کردید، بتن را درون چاله بریزید.

مرحله هفتم، نصب و اجرای توری حصاری

مرحله نهایی فنس کشی نصب و اجرای توری های حصاری خریداری شده است. در این مرحله باید به چند نکته توجه داشته باشید، برای مثال لازم است بدانید که قبل از اقدام به نصب توری باید چند روز یا حداکثر یک هفته جهت خشک شدن کامل بتن و محکم شدن پایه‌ ها منتظر بمانید. سپس باید توری های حصاری را در امتداد پایه‌ بر روی زمین پهن کنید.

همچنین به خاطر داتشه باشید که اگر توری ‌ها یک تکه نمی‌باشند، باید حتما آنها را پیش از نصب کردن به پایه‌ ها به‌ واسطه سیم مفتول یکپارچه کنید. همچنین اگر قصد دارید که به فنس خود سیم خاردار را اظافه کنید، حتما همانجا روی زمین و پیش از اجرا کردن آنها اینکار را انجام داده و به توری حصاری متصل کنید.

پس از اینکه این مراحل را پشت سر گذاشتید، اقدام به وصل کردن توری به اولین پایه کنید. در این مرحله شما برای برای وصل کردن توری به پایه ‌ها به سیم مفتولی نیاز دارید، به شکلی که برای هر پایه حداقل به پنج سیم مفتولی نیاز است، این تعداد استحکام توری شما را تضمین می‌کند.

حال باید به سمت آخرین پایه رفته و توری را کاملا بکشید و همان مراحلی را که برای پایه اول انجام دادید را دوباره انجام دهید و پایه آخر را با استفاده از سیم مفتول متصل کنید. حال دیگر کار شما آسان شده و فقط لازم است تا بقیه پایه ‌ها را با استفاده از پنج سیم ‌های مفتولی به توری حصاری متصل کنید. اگر قصد وصل کردن بادبند نیز دارید باید پس از اتمام وصل شدن توری، آن ها را نیز در فواصل معین نصب کنید و استحکام پایه ‌های خود را افزایش دهید.

مزایای فنس کشی با توری حصاری

حال که با نحوه فنس کشی با استفاده از توری حصاری بیشتر آشنا شدید بیاید شما را با تعدادی از مزایای این کار نیز آشنا کنیم.

مزایای فنس کشی با توری حصاری

مزایای فنس کشی با توری حصاری

دوام تا چندین سال

استفاده از توری های حصاری با استفاده از فنس کشی استاندارد به خصوص اگر توری شما آبکاری شده و گالوانیزه باشد دوام و ماندگاری را بالای این محصولات را برای شما تضمین می‌ کند. عموما در شرایط و آب و هوایی مناسب این فنس ‌ها تا پنجاه سال عمر مفید دارند و اگر تحت فشار های طبیعی قرار نگیرند این امکان وجود دارد که عمر طولانی تری نیز داتشه باشند.

کاهش هزینه ‌های اقتصادی

یکی از مهم ترین دلایل استفاده روزافزون از این محصولات مقرون ‌به ‌صرفه بودن آنها  و کاهش چشمگیر در هزینه‌ های نهایی شما می‌باشد. هزینه فنس کشی بسیار به صرفه تر از دیوارکشی می‌باشد؛ همچنین استفاده از توری ها این ویژگی را به شما می‌دهد که بدون هیچ مشکلی، محیط فضای مورد نظرتان در هر شرایطی ایمن کنید.

سرعت بالای اجرا

عملیات فنس کشی پیچیده نبوده و نیاز به تخصص آنچنانی ندارد، هرچند که ما همچنان به شما پیشنهاد می‌کنیم برای نصب و اجرای آن از افراد با تجربه کمک بگیرید. هرچند که می‌توان سرعت اجرای بالا و عدم نیاز به تخصص را یکی از مزایای فنس کشی با توری حصاری محسوب کرد.

تنوع زیاد

این محصولات در اشکال، ضخامت و طول متنوع به تولید می‌رسند که بسته به هدف شما از فنس کشی می ‌توانید بهترین گزینه را انتخاب کرده و اجرا کنید. به این نکته توجه داتشه باشید که توری های حصاری به‌ صورت کلاف بسته بندی شده و قیمت آن نیز با توجه به وزن این کلاف ها محاسبه می‌‌شود.

رسیدگی و نگهداری

یکی از بهترین ویژگی های این محصولات نگهداری آسان آنها می‌باشد، به شکلی که فقط کافی ‌است که توری گالوانیزه شده را برای فنس کشی استفاده کنید و دیگر نگران نگهداری از این فنس ها نباشید. شما فقط باید هر چند ماه یکبار تمامی فنس ها را بررسی کنید تا هیچگونه پارگی یا در رفتگی در آن بوجود نیامده باشد. اگر چنین اتفاقی افتاده باشد، شما می‌توانید با یک ترمیم ساده با سیم مفتولی این مشکل را برطرف کنید.

ایجاد امنیت

امنیت هدف اصلی این محصولات می‌باشد و با استفاده از فنس کشی با توری حصاری شما می‌توانید ضمن تامین امنیت برای فضای خود، زیبایی اطراف فضای خود را نیز دو چندان کنید.

کلام آخر…

فنس کشی دور زمین با استفاده از توری حصاری، امری روز افزون به شمار می‌آید، چرا که بسیاری از مشتریان به قابلیت های فراوان این محصولات در برابر دیوارکشی پی برده اند. در طی این مطلب قصد داشتیم تا شما را با مراحل نصب و اجرای فنس حصاری بیشتر آشنا کنیم. امیدواریم که این مطلب در تصمیم گیری بهتر برای خرید محصول موردنظر و فنس کشی راحت تر به شما کمک کرده باشد. در صورت وجود سوالات بیشتر در مورد محصولات می‌توانید با شماره ۲ –  ۸۸۸۵۷۵۷۰ – ۰۲۱ با ما در ارتباط باشید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها